Θέλετε να αναδείξετε το χώρο σας;

3D Εικονική Περιήγηση

Δημιουργήστε μια εκπληκτική προβολή με τη βοήθειά μας

Η 3d εικονική περιήγηση αποτελεί μια πραγματική εμπειρία τόσο διαδραστική όσο και χρηστική, καθώς ο εκάστοτε χρήστης έχει τη δυνατότητα να “προχωρήσει” μέσα στο χώρο και να τον εξερευνήσει ακριβώς σαν να ήταν εκεί, από κάθε πιθανή γωνία. Eίναι η ιδανική λύση για τους επαγγελματίες που αναζητούν ιδιαίτερο τρόπο προβολής του χώρου τους.

Η 3d εικονική περιήγηση αποτελείται

από εκατοντάδες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και δεδομένα 3D από χώρους, με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο μοντέλο, στο οποίο μπορεί ο καθένας, από οπουδήποτε στο κόσμο να περιηγηθεί. Το 3D Virtual Tour είναι μια τρισδιάστατη εικονική περιήγηση σε μια πραγματική εγκατάσταση, ένας εικονικός χώρος που αποτυπώνει με φωτογραφική ακρίβεια τον χώρο που επιθυμούμε και  ο οποίος είναι επισκέψιμος από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας.

Η τρισδιάστατη εικονική πραγματικότητα εμβύθισης (3D Virtual Tours) είναι ο πιο εύκολος και συγχρόνως δυναμικός τρόπος για να δείτε πραγματικά μέρη που δεν βρίσκονται κοντά σας και απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αναδείξουν το χώρο τους και δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Ξενοδοχεία & Τουρισμός

  • Κτηματομεσιτικά

  • Χώροι πολιτισμού

  • Εμπόριο & Εστίαση

  • Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση

  • Εταιρίες διαχείρισης ακινήτων

  • Σκάφη Πολυτελείας

Ολοκληρώστε την στρατηγική Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας,
συμπεριλαμβάνοντας στο προωθητικό σας υλικό
μία 3D Εικονική Περιήγηση.

Οι τρισδιάστατες απεικονίσεις μπορούν να γίνουν πολύ χρήσιμο εργαλείο στην προώθηση ενός χώρου, αφού ο υποψήφιος αγοραστής, ενοικιαστής, χρήστης μπορεί να αντιληφθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια το μέρος για τον οποίο ενδιαφέρεται.

Μπορείτε να ενσωματώσετε μία 3D Εικονική Περιήγηση χώρων στην ιστοσελίδα σας αλλά και να το μοιραστείτε στα social media, χωρίς κανένα επιπλέον πρόγραμμα ή plugin, ενώ με τη χρήση VR γυαλιών μπορείτε να το μοιραστείτε και μέσω εικονικής πραγματικότητας.

Δώστε σε όλους την ευκαιρία να εκτιμήσουν το χώρο σας. Ξεναγήστε τους μέσα από τα social media και ξεχωρίστε με την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει το 3D Virtual Tour.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ