Δώστε ζωή στα μουσεία, στις γκαλερί και στους χώρους όπου η τέχνη κυριαρχεί, με τη χρήση 3D τεχνολογίας. 

Μια όμορφη τρισδιάστατη περιήγηση μπορεί να αναδείξει όλα τα σημεία ενός πολιτιστικού κέντρου, όπως ένα μουσείο και να αποτελέσει μια υπέροχη αφορμή για ολοένα και περισσότερους επισκέπτες.

To καλύτερο; Όλοι μπορούν να το δουν από συσκευές όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptop, tablet, smartphone, για αυτό και αποτελεί πια τον Νο1 τρόπο προώθησης και προβολής χώρων παγκοσμίως. Οι χώροι που προάγουν την Τέχνη και τον Πολιτισμό, πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμοι για όλους. Φανταστείτε πόσο χρήσιμο θα ήταν ένα 3D Virtual Tour ενός μουσείου για ένα σχολείο που βρίσκεται σε απομακρισμένη περιοχή.

Ένα 3D μοντέλο εικονικής περιήγησης μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του αρχείακου υλικού του εκάστοτε πολιτιστικού χώρου ή μιας συγκεκριμένης συλλογής.

Δημιουργούμε για εσάς διαδραστικές 3D διαδρομές!

Με μια μόνο σάρωση, μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για την προώθηση ή τον επανασχεδιασμό του χώρου σας, αποτυπώνοντας τον σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο.

Τα μουσεία και οι χώροι πολιτισμού που διαθέτουν 3D Tour μπορούν να δώσουν μια μικρή γεύση των εκθεμάτων τους σε όποιον επιθυμεί να τα επισκεφθεί ή μια συνολική εικόνα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project.

Δώστε στους διαδικτυακούς σας επισκέπτες μια υπέροχη αφορμή να σας επισκέπτονται πιο συχνά.