Δώστε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να γίνει γνωστή Παγκοσμίως

Οι δυνατότητες εκμετάλλευσης ενός μοντέλου 3D Εικονικής Περιήγησης είναι πραγματικά ανεξάντλητές, ξεκινώντας από μια απλή αναβάθμιση του υλικού διαφήμισης της εταιρίας σας, μέχρι την ένταξη του στα πιο πολύπλοκα business plan με σκοπό την ανάπτυξη νέων αγορών.

Παρέχοντας μια εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικονική ξενάγηση, η οποία είναι εντελώς διαδραστική και αληθινή, οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφθεί τη μονάδα σας, οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε στο κόσμο.

Μοιραστείτε το 3D Virtual Tour με πελάτες στα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη, παρουσιάζοντας τους όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σημείο μηδέν έως το τελικό προϊόν.

Στις 3D Εικονικές Ξεναγήσεις μπορούν να προσαρμοστούν ετικέτες πολυμέσων, οι οποίες μπορούν να περιέχουν βίντεο, εικόνες, υπερσυνδέσεις και περιγραφές κειμένων που μπορούν να συνδεθούν με συγκεκριμένες φυσικές τοποθεσίες στον χώρο παραγωγής. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παρουσίασης πολύτιμων πληροφοριών στα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως η χρήση του εξοπλισμού, τα μέτρα ασφαλείας, οι διαδικασίες ροής εργασιών και οι τομείς ειδικού ενδιαφέροντος.

Τα 3D αλληλεπιδραστικά μοντέλα για κάθε βιοτεχνία, εργοστάσιο, βιομηχανία, εργαστήριο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μακροχρόνια διαχείριση εγκαταστάσεων, προσανατολισμό νέων εργαζομένων, σχεδιασμό ασφάλειας, ασφαλιστικά έγγραφα και ως βοηθητικό αρχείο ανακαίνισης, επέκτασης και σχεδιασμού. Επιπλέον, μπορείτε να προβάλλετε το χώρο σας πέραν από τους πιθανούς πελάτες, σε απομακρυσμένες ομάδες πωλήσεων και για να προσελκύσετε πιθανούς υπαλλήλους.