Διαφημίστε αποδοτικά το κατάστημα σας με τη δημιουργία τρισδιάστατης περιήγησης.

Δείξτε τις πιο όμορφες γωνιές, την ιδιαίτερη διακόσμηση, το μενού ή τα προϊόντα σας, την ατμόσφαιρα και το στυλ σας και δώστε ένα λόγο παραπάνω στους υποψήφιους πελάτες σας για να σας επισκεφθούν. Εμπνεύστε εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό κάνοντας τη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Τα 3D Tours αποτελούν μια ιδανική εναλλακτική για όσους δεν θα μπορέσουν τελικά να δουν το χώρο σας από κοντά, όμως θέλουν να πάρουν μια γεύση, ενώ με την προσθήκη ειδικών 360 tags(διαβάστε περισσότερα για τα 360 tags), μπορείτε να επεξηγείτε τα σημεία με μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσφέροντας μια συνολική εμπειρία.

Οι καταχωρήσεις με φωτογραφίες και εικονική περιήγηση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προκαλέσουν ενδιαφέρον!

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση της Forbes Insights, σε συνδυασμό με το Synchrony Financial, “Split Screen: Online Information and a Human Touch”, έρευνες δείχνουν ότι οι πελάτες προτιμούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την έρευνα αγοράς προϊόντων, αλλά όταν πρόκειται για πραγματική αγορά, προτιμούν να το κάνουν προσωπικά στο κατάστημα.

Η 3D Εικονική Περιήγηση ήρθε για να μειώσει την απόσταση του φυσικού καταστήματος με τον ενδιαφερόμενο πελάτη. Χρησιμοποιήστε ένα 3D μοντέλο για να αναδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μειώστε την αβεβαιότητα των πελατών σας και δώστε τους τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην επιχείρηση σας, σαν να ήταν πραγματικά εκεί.

Fact: Το 63% των καταναλωτών είπαν ότι η εικόνα των προϊόντων είναι πιο σημαντική από τη περιγραφή. (Source)