3D Εικονικές Περιηγήσεις

Μια 3D προβολή σας προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε συνολικά το χώρο σας μέσω ενός απλού προγράμματος περιήγησης (browser) στο διαδίκτυο ή μέσω των γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα το 3D περιεχόμενο στην ιστοσελίδα ή σε άλλες εφαρμογές σας. Απολαύστε την τρισδιάστατη αίσθηση μιας εμπειρίας τόσο αληθινής, σαν να ήσασταν εκεί.

«Περπατήστε»… σε ένα μέρος που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ, μέσω των τρισδιάστατων εικονικών περιηγήσεων. Ενημερωθείτε για σημαντικά γεγονότα και πληροφορίες μέσω των αναδυόμενων σημειώσεων -τα λεγόμενα 360tags- και ζήστε μια αληθινή εμπειρία με τη βοήθεια της 360° Points of View.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση χώρων για κάθε χρήση. Η 360° Points of View αναλαμβάνει να σκανάρει το χώρο που θα της υποδείξετε, με σύγχρονα μέσα και τεχνικές.

Google Street View

Αναλαμβάνουμε την αποτύπωση των χώρων του ακινήτου σας αλλά και την ένταξη του στο δίκτυο του Google Street View, ένα μοναδικό εργαλείο για επιχειρήσεις από την Google.

Το Street View των Χαρτών Google αποτελεί μια ψηφιακή αναπαράσταση του περιβάλλοντος χώρου μας στους Χάρτες Google. Το περιεχόμενο του Street View προέρχεται από δύο πηγές, την Google και τους χρήστες.

Η διασύνδεση της εικονικής περιήγησης της επιχείρησης σας με τους χάρτες της Google είναι ένα ακόμα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους από όλα τα μέρη της γης να εξερευνήσουν εικονικά τον χώρο σας, καλύτερη θέση στις αναζητήσεις της Google, όπως επίσης και τη δυνατότητα ένταξης της επιχείρησης σας στο Google My Business, η όποία είναι μία απο τις πιο σημαντικές διαδικτυακές καταχωρήσεις που μπορεί να έχει η επιχείρηση σας σήμερα, δίνοντας στους πελάτες σας ταυτόχρονα την Ταυτότητα και τη Τοποθεσία της επιχείρησής σας.

Εικονική Πραγματικότητα

«Η εικονική πραγματικότητα στις υπηρεσίες σας…»

Η εταιρία μας σας καλωσορίζει στον μοναδικό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Το ασφαλές τρισδιάστατο περιβάλλον που προσφέρει η νέα τεχνολογία της εμβύθισης χρησιμοποιείται πλέον από τους ειδικούς ως πολύτιμο «εργαλείο» στην προβολή και προώθηση χώρων.

Η χρήση των 3D μοντέλων Εικονικής Περιήγησης της 360 Points of View αποτελούν την τελευταία τάση στον κλάδο της ψηφιακής προβολής διότι όχι μόνο μπορούν να αναπαράγονται σε οθόνες υπολογιστών, αλλά και στα κινητά τηλέφωνα καθώς και σε όλα τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR glasses/ VR Headsets).

Τα 3D μοντέλα δίνουν την ψευδαίσθηση τρισδιάστατης απεικόνισης, έτσι όταν ο χρήστης παρακολουθεί έναν χώρο μέσα απο γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται ο ίδιος μέσα στο χώρο και γυρίζοντας το κεφάλι του βλέπει διαφορετικό σημείο κάθε φορά.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή εφαρμογή με μεγάλη απήχηση, ενώ αποτελεί το μέλλον όλων των διαφημιστικών εκστρατειών. Γνωρίστε στο δικό σας κοινό την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κερδίσει τον ανταγωνισμό στον τομέα σας.

Εξερευνήστε το VR χωρίς ειδικό app!

Με το WebVR, μπορείτε να ανεβάσετε και να δείτε περιεχόμενο μέσω του προγράμματος περιήγησης (browser) σας, χωρίς καμία επιπλέον εφαρμογή.

Απλά ανοίξτε μια σελίδα με ένα 3D μοντέλο, πατήστε το κουμπί VR, τοποθετήστε στο τηλέφωνό σας ένα σετ ακουστικών και κιαλιών και απολαύστε μια εμπειρία εμβύθισης σε εικονικό περιβάλλον.

Περιγραφικά σημεία 360 Tags

Κάντε ένα βήμα ακόμη στην προβολή του χώρου σας τοποθετώντας ετικέτες, σημειώσεις ή και links διασύνδεσης με την εταιρική σας σελίδα, μουσικά βίντεο και φωτογραφίες με τη μορφή 360 tags, στα σημεία της «διαδρομής» που σας ενδιαφέρει να προβάλλετε.

Αναδείξτε αποτελεσματικά τα σημεία που επιθυμείτε, με τρόπο εύκολα αντιληπτό από το χρήστη, δίνοντας του την ευκαιρία να διαδράσει με τα σημεία που εσείς θα του υποδείξετε σαν να ήσασταν εκεί και να του τα παρουσιάσετε.

Συνδυάζοντας την περιήγηση με τη περιγραφή των κυριότερων χαρακτηριστικών ενός χώρου, έχουμε την απόλυτη εμπειρία τρισδιάστατης εικονικής περιήγησης.

Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης

Η φωτογράφιση που πραγματοποιούμε συλλαμβάνει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και δεδομένα 3D του χώρου σας, αυτομάτως δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο, εντυπωσιακό τρισδιάστατο μοντέλο του χώρου, όπως επίσης και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης έτοιμες για χρήση στο διαδίκτυο ή εκτύπωση.

Μια καλή φωτογράφιση έχει μεγάλη σημασία, μια εξαιρετική φωτογράφιση θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στο χώρο τον οποίο θέλετε να αναδείξετε!

Η 360° Points of View σε συνεργασία με έμπειρους φωτογράφους σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φωτογράφισης χώρων, με εγγύηση υψηλής ποιότητας και συνέπειας.

Αναλαμβάνουμε να φωτογραφίσουμε το ξενοδοχείο, το γραφείο, το κατάστημα, το διαμέρισμα σας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και να σας παραδώσουμε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Το κόστος φωτογράφισης εξαρτάται από τις ανάγκες κάθε project.

Δημιουργία Προωθητικών Video

Η εποχή που ένα απλό κείμενο και μια φωτογραφία ήταν αρκετά για την προώθηση μιας επιχείρησης είναι πλέον παρελθόν.Ενώ το βίντεο στέφεται σταδιακά ως «ο βασιλιάς του περιεχομένου» και η τεχνολογία προχωράει, εμείς στην 360o Points of View ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της προβολής.

Αφού έχουμε ολοκληρώσει το σκανάρισμα του χώρου σας για την δημιουργία του τρισδιάστατου μοντέλου εικονικής περιήγησης, έχουμε την δυνατότητα να σας φτιάξουμε σύντομα αλλά περιεκτικά βίντεο, τα λεγόμενα teaser videos, τα οποία θα προβάλουν τα καλύτερα σημεία του χώρου σας.

Με τη χρήση πλήρους επαγγελματικού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνεται, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα καθοδηγούμενης περιήγησης του χώρου σας, με ένα συντομο, περιεκτικό και ταυτόχρονα στοχευμένο Teaser Video, ακολουθώντας τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της εποχής.

Μια καθοδηγούμενη περιήγηση με τη μορφή βίντεο, δείχνει στον επισκέπτη τα σημαντικότερα σημεία του χώρου. Η λειτουργία καθοδηγούμενης περιήγησης επιτρέπει στους επισκέπτες να βλέπουν γρήγορα τα βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου, επιτρέποντάς τους να κινούνται μεταξύ διαφορετικών σημείων. Το προωθητικό βίντεο ξενάγησης λειτουργεί συμπληρωματικά στην 3D εικονική περιήγηση, για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά εντυπωσιακή εμπειρία επίσκεψης.

Τα teaser videos μπορούν εύκολα να διαμοιραστούν στα Social Media όπως είναι το Facebook, Ιnstagram ή το Twitter, ενσωματώνωντας το link του site σας με αποτέλεσμα την προσέλκυση περισσότερων πιθανών πελατών.

H εταιρεία μας αναλαμβάνει τη δημιουργία Teaser Video, για την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας.

“Ελάτε να αναλύσουμε το δικό σας project”

Σχεδιαγράμματα Δαπέδου & Μετρήσεις

Αρχιτέκτονας, πολιτικός μηχανικός ή interior designer; Αυτή η υπηρεσία σας αφορά άμεσα. Επιταχύνετε τη διαδικασία υλοποίησης κατασκευαστικών σχεδίων και πάρτε μετρήσεις απομακρυσμένα, από το 3D μοντέλο χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε το χώρο υλοποίησης του έργου.

Ο εξοπλισμός ο οποίος έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε βασίζεται στον φωτορεαλισμό, δηλαδή τη τρισδιάστατη απεικόνιση με πιστή αναπαράσταση τόσο των υλικών, όσο των χρωμάτων και του φωτισμού.
Δημιουργούμε για εσάς κατόψεις χώρων και παράλληλα αποτυπώνουμε την παρούσα κατάσταση του ακινήτου σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε εύκολα τη σύγκριση με το τελικό αποτέλεσμα.

Αποτυπώνουμε την πρόοδο του έργου σας προσφέροντάς σας πολύτιμες πληροφορίες, ενώ στο τέλος σας παραδίδουμε τα δεδομένα. Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι πλέον απαραίτητες στην σημερινή εποχή.

Στατιστικά Εικονικής Περιήγησης

Διάφοροι τύποι στατιστικών στοιχείων μπορούν να συλλεχθούν μέσω των εικονικών περιηγήσεων κάθε 3D μοντέλου.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 3 διαφορετικούς τύπους στατιστικών στοιχείων που σχετίζονται με την εικονική περιήγησή σας:

  • Εμφανίσεις: Ο αριθμός των σελίδων που παρουσιάζουν την εικονική περιήγησή σας.

  • Επισκέψεις: Τον αριθμό των φορών που άνοιξε η εικονική περιήγηση.

  • Μοναδικούς Επισκέπτες: Ο αριθμός των διαφορετικών επισκεπτών που έχουν ανοίξει την εικονική περιήγησή σας.

Αυτές οι 3 στατιστικές εμφανίζονται σε 3 διαφορετικές χρονικές περιόδους: τις τελευταίες 7 ημέρες, τις τελευταίες 30 ημέρες και απο την ώρα που η εικονική σας περιήγηση έγινε διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Οι στατιστικές μπορούν να εμφανίζονται συλλογικά (εμφανίζοντας πληροφορίες για όλες τις εικονικές περιηγήσεις σας) ή μεμονωμένα (εμφανίζοντας πληροφορίες σχετικά με μια εικονική περιήγηση).