Εξερευνήστε ένα μέρος, σαν να βρίσκεστε εκεί!

Μοναδική Εμπειρία Περιήγησης

Η ελληνική εταιρεία 360° Points of View με έδρα την Αθήνα, σας προσφέρει επαγγελματικές, σύγχρονες λύσεις προβολής μέσα από τη χρήση τεχνολογιών 3D.

Ο υποψήφιος πελάτης σας, μπορεί να δει το χώρο που αντιπροσωπεύετε από κάθε οπτική γωνία μέσα από το τρισδιάστατο μοντέλο που η 360° Points of View έχει δημιουργήσει για εσάς.

Με τη χρήση 3D κάμερας και λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)  γίνεται δυνατή η δημιουργία εξαιρετικών 3D Virtual Tours για να αναδείξετε το χώρο που επιθυμείτε. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην φωτογράφιση, τρισδιάστατη σάρωση ακινήτων και χώρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία 3D μοντέλων.

Η ομάδα μας μπορεί να ταξιδέψει σε Ελλάδα και Ευρώπη, για να δημιουργήσει την πιο εξελιγμένη “3D Εικονική Περιήγηση” του χώρου σας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Η 360° Points of View συνεχώς προσπαθεί να εξελίξει τις υπηρεσίες της, με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνεργάτες της, την υψηλότερη ποιότητα 3D Εικονικών Περιηγήσεων στην αγορά.

Έχουμε εξειδικευτεί στην πρωτοποριακή τεχνολογία της 3D και 360° απεικόνισης επενδύοντας διαρκώς σε εξοπλισμό & ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις. Η 360°Points of View σεβόμενη την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της, σας προσφέρει ταχύτητα, συνέπεια και ποιότητα στις υπηρεσίες της.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες στον κλάδο της φωτογραφίας και του marketing, ενώ το πάθος μας για αυτό που κάνουμε μας οδήγησε στο να αναζητήσουμε προηγμένους τεχνολογικά τρόπους δημιουργίας εμπειριών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Serif Issa
Founder / CTO

Maria Giannourakou
Owner

Ilias Chatzichristodoulou
CEO

Nikos Chatzichristodoulou
Marketing Manager