Εικονική Περιήγηση σε Ξενοδοχείο

Το διαδίκτυο έχει αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ταξιδεύουμε. Διαβάζουμε αμέτρητες κριτικές πριν από την κράτηση μας και πάνω από το 70% των χρηστών περιμένουν να δουν μια εικονική περιήγηση σε ξενοδοχείο πριν λάβουν την τελική τους απόφαση.

Πώς μπορείτε λοιπόν να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να ικανοποιήσετε τους ταξιδιώτες που απαιτούν αυθεντικότητα και διαφάνεια?

Είτε διαχειρίζεστε μία μέγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, είτε διαθέτετε ένα ξενώνα στο βουνό ή ένα παραθαλάσσιο τουριστικό κατάλυμα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η προσπάθεια να διατηρήσετε υψηλά ποσοστά κρατήσεων και συνεπώς να αυξήσετε την κερδοφορία σας, είναι ένας αδιάκοπος και δύσκολος αγώνας. 

Ειδικότερα σήμερα , μετά από δύο χρόνια επικράτησης της πανδημίας, καλείστε να διαχειριστείτε με επιτυχία και όλα αυτά τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν και που θα παραμείνουν ακόμα και μετά το πέρας της πανδημίας.

Η εποχή αλλάζει. Εσείς?

Το διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες παρέχουν απίστευτες δυνατότητες για να εκτοξεύσετε τις κρατήσεις σας αλλά και να παρέχετε στους πελάτες σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες . Τα πλεονεκτήματα αυτά όμως μπορούν να τα εκμεταλλευτούν, όσοι έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης τους.

Μία εικονική περιήγηση σε ξενοδοχείο σίγουρα έχε πολλαπλά οφέλη!

 • Δίνοντας στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα διαθέσιμα δωμάτια είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και βελτιώνει το SEO σας.
 • Αν θέλετε να δημιουργήσετε 48% περισσότερες κρατήσεις από τους ανταγωνιστές σας, μια εικονική περιήγηση προβάλλει αβίαστα το ξενοδοχείο σας στους σημερινούς απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Νέα DIGITAL εποχή – Νέα Στρατηγική

Λαμβάνοντας υπόψη  ότι ο άνθρωπος – και εν δυνάμει πελάτης – αφιερώνει 6 ώρες την ημέρα για να σερφάρει στο internet, να κάνει τις αγορές του και να πραγματοποιήσει τραπεζικές συναλλαγές, είναι ουτοπία να θεωρήσετε οτι δεν θα ψάξει στο internet και για τον επόμενο ταξιδιωτικό του προορισμό.

Με γνώμονα αυτή την παραδοχή, είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν επενδύσει στην βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων τους, στην online διαφήμιση και στην προώθηση του brand τους μεσω της χρήσης των social media. 

Ξέρετε όμως ποια είναι αυτή η νέα τεχνολογία που έχει ήδη κατακτήσει την αγορά του Real Estate στο εξωτερικό και μπαίνει δυναμικά και στην Τουριστική Βιομηχανία?

Η “Εικονική Περιήγηση” σε ξενοδοχείο

Οι εικονικές περιηγήσεις σε ένα ξενοδοχείο αποτελούν πλέον αναπόσπαστο εργαλείο  μιας επιτυχημενης στρατηγικης μαρκετινγκ, με θεαματικά αποτελέσματα στην προώθηση των ξενοδοχείων.

Virtual Tour σε ξενοδοχείο

Οφέλη του Ξενοδοχείου από την Εικονική Περιήγηση

 • Σας εμπιστεύονται οι πελάτες σας

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που εκφράζουν οι περισσότεροι τουρίστες είναι ότι  οι φωτογραφίες ή τα βίντεο στις ιστοσελίδες δεν ανταποκρίνονται συνήθως στην πραγματικότητα. Αντιλαμβάνεστε ότι πλέον οι πελάτες , έχουν γίνει περισσότεροι απαιτητικοί , και δεν θα ρισκάρουν να δαπανήσουν χρόνο και χρήμα σε μια υπηρεσία που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Παρέχοντας την δυνατότητα της εικονικής περιήγησης στο site σας , οι πελάτες σας μπορούν να περιηγηθούν στα δωμάτια, στις αίθουσες αναψυχής και στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου σας, σαν να ήταν οι ίδιοι εκεί. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε κλίμα εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας , ενώ έρευνες έχουν δείξει οτι στις ιστοσελίδες με εικονικές περιηγήσεις το ποσοστό που οι πελάτες κάνουν απευθείας κράτηση , ανέρχεται περίπου στο 70%.

 • Σας εμπιστεύεται και η Google

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο αλγόριθμος της Google, ανεβάζει στις πρώτες αναζητήσεις τα τουριστικά καταλύματα που διαθέτουν εικονικές περιηγήσεις στις ιστοσελίδες τους. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό χώρο, αξιοποιήσετε το προνόμιο των virtual tours για να αναρριχηθείτε στις πρώτες θέσεις της Google και κατά συνέπεια στο κλικ των εν δυνάμει πελατών σας.

Στην υπερ-ανταγωνιστική τουριστική αγορά, μια υψηλής ποιότητας εικονική περιήγηση μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σελίδας κατάταξης. Το διαδραστικό περιεχόμενο, όπως οι εικονικές περιηγήσεις σε ξενοδοχείο, δίνει σοβαρή ώθηση στο SEO σας. Θα αυξήσετε τις προβολές σελίδων έως και 40% και θα κρατήσετε τους επισκέπτες στο χώρο σας έως και τρεις φορές περισσότερο.

 • Η πρώτη εντύπωση είναι η σημαντικότερη

Όσο υψηλής ποιότητας και αν είναι οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που παρουσιάζετε στην ιστοσελίδα σας, δεν συγκρίνεται με την εικονική περιήγηση και σίγουρα δεν μπορούν να απεικονίσουν την πραγματικότητα. Με την εικονική περιήγηση μπορείτε να παρουσιάσετε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου σας και τις παροχές που προσφέρεται, δίνοντας ολοκληρομένη εμπειρία, ακόμη και την δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία που κλείνουν ομαδικά ταξίδια να παρουσιάσουν συνολικά τις παροχές που προσφέρετε.

 • Όταν πρόκειται για το ξενοδοχείο σας, προσφέρετε πολλά περισσότερα από ένα απλό δωμάτιο.
 • Οι εικονικές περιηγήσεις σε ξενοδοχείο βάζουν τους επισκέπτες σας στην καρδιά της επιχείρησης.
 • Χαμηλό κόστος  – Άμεση εγκατάσταση

Η εικονική περιήγηση είναι μια επένδυση, την οποία θα κάνετε σχεδόν άμεσα απόσβεση. Θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσέλκυση κοινού, που πιθανόν μέχρι τώρα δεν στοχεύατε, διευρύνοντας έτσι σημαντικά το πελατολόγιο σας. Μια υπηρεσία value for money, η οποία σας δίνει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας ενώ η εφαρμογή και η εγκατάσταση της γίνεται εντός λίγων ημερών.

Με το βλέμμα στραμμένο στην νέα τουριστική σεζόν, καλοκαίρι 2022, ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό και δώστε την ευκαιρία στην επιχείρηση σας να την “δουν” και άλλα μάτια.

Αναθέστε στους επαγγελματίες της εικονικής περιηγησης να φωτογραφίσουν τον χώρο σας και εξασφαλίστε αύξηση των κρατήσεων σας για το καλοκαίρι που έρχεται .

  Εικονική Περιήγηση σε Ξενοδοχείο

  Επενδύστε σήμερα στην Εικονική Περιήγηση και δείτε το Ξενοδοχείο [...]

  By |25 Φεβρουαρίου 2022|Categories: Εικονική Περιήγηση, Λύσεις marketing, Ξενοδοχείο, Φωτογραφία|Tags: , , , , , , , , , , , |Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εικονική Περιήγηση σε Ξενοδοχείο

  HOTEL 2022: 6 ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ

  HOTEL 2022: Τα νέα trends Ως απόρροια των [...]

  By |7 Φεβρουαρίου 2022|Categories: Εικονική Περιήγηση, Λύσεις marketing, Ξενοδοχείο, Φωτογραφία|Tags: , , , , , , |Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο HOTEL 2022: 6 ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ

  Real Estate το 2022 & Marketing : Οι νέες τάσεις

  Real Estate το 2022, οι νέες τάσεις στο marketing [...]

  By |21 Ιανουαρίου 2022|Categories: Real Estate, Εικονική Περιήγηση, Λύσεις marketing, Φωτογραφία|Tags: , , , , , , , |Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Real Estate το 2022 & Marketing : Οι νέες τάσεις

  Πλεονεκτήματα από τη χρήση 3D στο REAL ESTATE

  Η τεχνολογία του 3D στο REAL ESTATE Ένας [...]

  By |15 Δεκεμβρίου 2021|Categories: Εικονική Περιήγηση, Λύσεις marketing, Φωτογραφία|Tags: , , , , |Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πλεονεκτήματα από τη χρήση 3D στο REAL ESTATE

  Προώθηση Ξενοδοχείου – Ο απόλυτος οδηγός για αύξηση των κρατήσεων

  Έρευνες δείχνουν ότι μεγάλο ποσοστό πελατών συχνά επιλέγουν κατάλυμα τύπου Airbnb αντί για διαμονή σε ξενοδοχείο όταν ταξιδεύουν για αναψυχή, γιατί συχνά η επιλογή είναι λιγότερο δαπανηρή, είναι λιγότερο αποστειρωμένη και μπορεί να προσφέρει μοναδικές πινελιές που κάνουν τον χώρο πιο οικείο.

  “3D” Εικονική Περιήγηση η φωτογραφία του σήμερα

  "3D" Εικονική Περιήγηση η φωτογραφία του σήμερα! Ποιός [...]

  Share This Story, Choose Your Platform!

  Go to Top