Πίνακας Περιεχομένων

Πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει να παρουσιάσετε τον οργανισμό σας σε μια εικονική περιήγηση.

Ποιος θα φανταζόταν ότι θα μπορούσε να επισκεφθεί μία έκθεση από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του! Σήμερα η  εξέλιξη της τεχνολογίας μπορεί να μας μεταφέρει δίνοντας μας την ευκαιρία να περιηγηθούμε στους χώρους μιας εμπορικής έκθεσης, σαν να ήμασταν πραγματικά εκεί.

Στην “360 Points of View” έχουμε φέρει επανάσταση όχι μόνο στον τρόπο με τον οποίο οι ομιλητές και οι σύνεδροι θα μπορούν να παρουσιάζουν και να παρακολουθούν ένα συνέδριο, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί συμμετέχουν σε μία έκθεση.

Πέντε λόγοι για να δημιουργήσετε μία εικονική περιήγηση
Helexpo Pavilion 7 Dollhouse
Helexpo Pavilion 7 Stands

Πρέπει να δημιουργήσετε μια εικονική περιήγηση του εκθετηρίου σας μετά τη συμμετοχή σας σε μια εμπορική έκθεση ?

Σκεφτείτε τα οφέλη της επένδυσης σε μια εικονική περιήγηση για την παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, όχι μόνο στον φυσικό χώρο της έκθεσης αλλά και δημιουργώντας μία διαδραστική εμπειρία μέσω της φωτορεαλιστικής αποτύπωσης της προσπάθειάς σας σε μία εφαρμογή εικονικής περιήγησης.

Η συμμετοχή σας στην έκθεση θα μπορεί να παρουσιαστεί, όχι μόνο τις ημέρες που διαρκεί η φυσική έκθεση, αλλά και για πολύ καιρό μετά το τέλος της. Σας δίνετε η ευκαιρία να έχετε για πάντα στο αρχείο σας, όλες τις συμμετοχές σας σε τοπικές και διεθνείς εκθέσεις.

Είναι δύσκολο και ταυτόχρονα αναγκαίο να κάνουμε ενέργειες που θα μας ξεχωρίσουν στον ανταγωνισμό!

Η δημιουργία μίας εικονικής περιήγησης σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλούς τομείς, το πιο βασικό είναι ότι αν γίνει απαραίτητο “συστατικό” της στρατηγικής marketing, θα μπορούμε να προβάλλουμε την επιχείρηση μας στο κοινό που μας ενδιαφέρει με έναν από τους πιο εξελιγμένους τεχνολογικά τρόπους προώθησης. Μην ξεχνάμε ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την προβολή και προώθηση της επιχείρησης μας πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους, για να έχουν τη μέγιστη απόδοση και να μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά πέντε από τα πιο σημάντικά οφέλη που μας δίνει η εικονική περιήγηση.

 • 1. Βελτιστοποίηση απόδοσης κόστους επένδυσης!

  Ας το παραδεχτούμε, η συμμετοχή σε μια εμπορική έκθεση δεν είναι ποτέ φτηνή. Μεταξύ του κόστους ενοικίασης του χώρου του περιπτέρου, του κόστους σχεδιασμού και υλοποίησης του περιπτέρου, της μεταφοράς των υλικών, του χρόνου των εργαζομένων, των εξόδων ταξιδιού, των γευμάτων και άλλων πολλών εξόδων, οι οργανισμοί σας θα πληρώσουν τελικά έναν μεγάλο λογαριασμό. Μια εικονική περιήγηση βελτιστοποιεί την απόδοση του κόστους επένδυσης, διότι δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε την εμπειρία της φυσικής παρουσίας στον εκθεσιακό χώρο, όχι μόνο στους επισκέπτες που κατάφεραν να σας επισκεφθούν, αλλά και σε αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να έρθουν, με αποτέλεσμα να αποτελεί  ένα ακόμα εργαλείο προώθησης και προβολής, μια φθηνότερη και πιο αποτελεσματική λύση για τον οργανισμό σας σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

 • 2. Αύξηση και παρακολούθηση των δυνητικών πελατών σας.

  Οι εκθέσεις μπορεί να είναι χαοτικές και αν στο περίπτερό πέσει πολλή δουλειά μπορεί να χάσετε το όνομα κάποιου ή να μην προλάβετε να συζητήσετε ενδελεχώς με κάποιον από τους ενδιαφερόμενους. Οι εικονικές περιηγήσεις σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων όπου οι διαδικτυακοί πλέον επισκέπτες του περιπτέρου σας μπορούν να κατεβάσουν υλικό σχετικά με τον οργανισμό σας, να προβάλουν βίντεο, να εξετάσουν προϊόντα και άλλα πολλά. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε ποιος κατέβασε τι και να προσεγγίζετε τους ενδιαφερόμενους  σας με τη σωστή λύση για αυτούς. Μια εικονική περιήγηση όπως αυτή σας παρέχει επίσης άμεση επαφή με τους ενδιαφερόμενους μέσω συστημάτων ζωντανής συνομιλίας μέσω κειμένου (chat) και online συναντήσεων, τα οποία θα σας επιτρέψουν επίσης να οργανώσετε συναντήσεις μετά το τέλος της έκθεσης.

 • 3. Μακράς διαρκείας προβολή.

  Οι εμπορικές εκθέσεις διαρκούν συνήθως λίγες ημέρες και όταν τελειώσουν, το μόνο που μένει είναι να πούμε “τα λέμε του χρόνου!”. Μια εικονική περιήγηση έχει μεγάλη διάρκεια, δίνοντας την δυνατότητα επίσκεψης ακόμη και μετά το τέλος της φυσικής έκθεσης. Η εικονική περιήγηση των εκθέσεων σας θα είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες σας , όποτε αυτοί το θελήσουν για όσο διάστημα εσείς επιλέξετε, από λίγες μέρες έως και πολλά χρόνια μετά το πέρας της φυσικής εκδήλωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερό σας, να ζητήσουν πληροφορίες καθώς και συναντήσεις, δίνοντάς σας περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε νέους πελάτες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

 • 4. Βοηθάμε το περιβάλλον!

  Οι φυσικές εκδηλώσεις μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον, ιδίως όσον αφορά τη σπατάλη και το αποτύπωμα άνθρακα. Ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος μιας εικονικής περιήγησης είναι ελάχιστος και περιλαμβάνει μόνο τη χρήση υπολογιστών και φορητών συσκευών.

 • 5. Προσεγγίστε παγκόσμιο κοινό.

  Οι εικονικές περιηγήσεις έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι προσβάσιμες από όλο τον κόσμο. Είναι διαθέσιμες όλο το εικοσιτετράωρο (24/7) από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιάσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό, χωρίς το υπερβολικό κόστος της συμμετοχής σε εκθέσεις στο εξωτερικό.

Η “360 Points of View” σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, εκθέτοντας τον οργανισμό σας σε ένα παγκόσμιο κοινό, να προσελκύσετε νέους πελάτες, να εξοικονομήσετε χρήματα και να βοηθήσετε τον πλανήτη!

Αφήστε μας τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή της εικονικής περιήγησης για τον δικό σας οργανισμό.