Ποιός είναι ο βασικός στόχος των περισσότερων επιχειρήσεων σήμερα?

Ο πρώτος στόχος όλων των επιχειρήσεων είναι η αύξηση των εσόδων. Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών και καλό μάρκετινγκ. Το πόσο αποδοτικοί είναι οι στόχοι της εταιρίας, έχει να κάνει με το πόσο ευθυγραμισμένα είναι τα τμήματά της με τις στρατηγικές που θέτει το τμήμα μάρκετινγκ. Κάποιες από τις σηµαντικότερες λειτουργίες της εταιρίας είναι η προώθηση, προβολή και διαφήµιση.

Η τεχνολογία της “3D Εικονικής Περιήγησης” μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς καθώς και να γίνει αναπόσπαστο εργαλείο της γενικότερης στρατηγικής προώθησης και επίτευξης των στόχων της επιχείρησης. Είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για να εντυπωσιάσετε τους πιθανούς πελάτες σας, παρέχοντας τους διαφάνεια και πρόσβαση στις επαγγελματικές σας εγκαταστάσεις 24/7.

εικονική περιήγηση σε ξενοδοχείο

Ένα ψηφιακό αντίγραφο της επιχείρησής σας!

Η πιο εντυπωσιακή διαδικτυακή παρουσίαση ενός χώρου είναι σίγουρα η “3D Εικονική Περιήγηση“. Η ανάγκη για χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας αυξάνεται ραγδαία. Αυτή την εποχή σχεδόν όλοι ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν νέες καινοτόμες εμπειρίες που θα τους καθηλώσουν και θα διευκολύνουν την αλληλεπίδραση τους με προϊόντα και υπηρεσίες, η εικονική περιήγηση είναι μία εμπειρία που εκπληρώνει το σκοπό αυτόν με τον καλύτερο τρόπο. Μια τρισδιάστατη εικονική περιήγηση είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος να αναδείξετε το χώρο ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Παρέχοντας την δυνατότητα πρόσβασης σε έναν χώρο μέσω Εικονικής Περιήγησης, ο πελάτης σας  έχει πραγματικά την αίσθηση ότι στέκεται πραγματικά μέσα στο χώρο.

Είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητο να ξεχωρίζεις ανάμεσα στον ανταγωνισμό!

Οι επιχειρήσεις καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να κερδίσουν την αναγνώριση και να προσφέρουν με επιτυχία τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι επίτευξης αυτού του στόχου, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον ιστότοπο τους και ούτω καθεξής. Παρά τη σπουδαιότητα της επιτυχούς εφαρμογής αυτών των μεθόδων μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις πρέπει να διαφοροποιούνται στον τρόπο που προβάλλονται στο διαδίκτυο, οι Εικονικές Περιηγήσεις το καθιστούν δυνατό.

Τι είναι η 3D Εικονική Περιήγηση;

3D Εικονική Περιήγηση ή αλλιώς 3D Virtual Tour είναι η προσομοίωση μιας τοποθεσίας, είναι η αναπαράσταση ενός πραγματικού χώρου, είναι το ακριβές ψηφιακό αντίγραφο μέσω του οποίου μπορούμε να εξερευνήσουμε, χωρίς κανένα περιορισμό, έναν χώρο σα να είμαστε πραγματικά εκεί. Η 3D Εικονική Περιήγηση αποτελείται από τη συλλογή τρισδιάστατων δεδομένων του χώρου και των αντικειμένων που βρίσκονται σε αυτόν, καταγράφοντας τη γεωμετρία καθώς και τη χρωματική πληροφορία, με αποτέλεσμα τη τρισδιάστατη ψηφιοποίηση, αποτύπωση του χώρου σε ένα “3D Μοντέλο”. Όλα αυτά τα δεδομένα που συγκεντρώνονται σχηματίζοντας ένα 3D Μοντέλο Εικονικής Περιήγησης θα βοηθήσουν τους πιθανούς πελάτες σας να δουν το χώρο σαν να βρίσκονται στην τοποθεσία αυτοπροσώπως.

Γιατί πρέπει να έχετε επαγγελματική εικονική περιήγηση;

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που μπορεί να σας δώσει μία επαγγελματική Εικονική Περιήγηση είναι η 24/7 λειτουργία, κυριολεκτικά είναι η τεχνολογία που πουλάει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας ενώ “κοιμάστε”.

 • Επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες να εξερευνήσουν την επιχείρησή σας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή!

 • Όμορφη, διαδραστική και αληθινή παρουσίαση των χώρων σας!

 • Προσελκύεται περισσότερους πελάτες προβάλλοντας τον χώρο σας online!

 • Τεχνολογική ενημέρωση και διαφοροποίηση, γι’αυτό πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη επιχείρησης!

 • Αυξάνει την πιθανότητα επίσκεψης των πελατών σας, στον φυσικό τόπο της επιχείρησής σας!

 • Πρόκειται για ένα καινοτόμο, έξυπνο και μοναδικό εργαλείο μάρκετινγκ!

 • Προσφέρει μια εντελώς νέα ευκαιρία αλληλεπίδρασης και δέσμευσης με μελλοντικούς πελάτες!

 • Δείχνει τη πραγματικότητα, πράγμα που δημιουργεί σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές!

 • Η υψηλής ποιότητας Εικονική Περιήγηση διασφαλίζει το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού!

Τι μπορεί να προσφέρει μια 3D Εικονική Περιήγηση στην επιχείρησή σας;

 • Σας επιτρέπει να προβάλλετε τον χώρο σας με τρόπο που οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν μπορούν!

 • Αύξηση πωλήσεων, άρα αύξηση στα έσοδά σας!

 • Σας κατατάσει στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία με αποτέλεσμα να σας καταστήσει πρωτοπόρο στον κλάδο σας!

 • Αύξηση αφοσίωσης πελατών!

 • Κάνει τους πελάτες πιο πιθανό να επισκεφθούν την δική σας επιχείρησή έναντι του ανταγωνισμού σας!

 • Η διαφάνεια σας κάνει πιο αξιόπιστους στους υποψήφιους πελάτες σας!

 • Χαμηλό κόστος, χαμηλή συντήρηση, αλλά εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ!

 • Μεταφέρετε στους πιθανούς πελάτες σας την ατμόσφαιρα του χώρου σας, δείχνοντας τους αυτό που δύσκολα περιγράφετε με λόγια!

 • Όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου κάνουν online αναζήτηση και εξετάζουν τις διαθέσιμες επιλογές τους πριν επισκεφτούν οποιαδήποτε τοποθεσία!

Βασικά, κάθε είδους επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί από μία 3D Εικονική Περιήγηση. Δεν έχει σημασία αν πουλάτε λουλούδια, νυφικά, αυτοκίνητα ή προσφέρετε υπηρεσίες φιλοξενίας και διασκέδασης ή αν διευθύνετε έναν χώρο τέχνης & πολιτισμού, το μόνο που χρειάζεστε είναι ποιοτικότερη προβολή για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Σήμερα, με την τόσο διαδεδομένη χρήση του Internet, το μεγαλύτερο μέρος της έρευνα αγοράς από τους υποψηφίους πελάτες διεξάγεται διαδικτυακά. Είναι σημαντικό, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο για την επιχείρησή σας.

Αφήστε μας τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή της εικονικής περιήγησης στην δική σας επιχείρηση.